NM-avis i posten til hele Hedmarken

Postet av Heidi Fjellet Kristiansen den 18. Jun 2019

Tirsdag 18. juni har over 30000 husstander på Hedmarken fått NM-avisa i postkassa. Det har vært en stor jobb, men nå er 40 sider stappfulle med friidretts stoff og annonser klare for lesing. Det har vært mange bidragsytere til dette produktet, og på dette bildet er elevene ved Hamar katedralskole i full sving med siste revidering før avisa gikk i trykken.

Tidligere sportsjournalist Terje Midttun, har med sin lange erfaring vært til stor nytte i oppsettet og innholdet i avisa. I redaksjonen har han hatt med seg Sara Skarabot Pedersen og Heidi Fjellet Kristiansen. Sponsoransvarlig Frederik Garshol har hatt god kontroll på alle annonsene, og bidratt med masse flotte bilder. Stor takk til grafiske tjenester fra Mjøsanker og trykk og distribusjon av Hamar Media.

I avisa kan du lese intervjuer med hjemmehåpet Jonathan Quarcoo, de store stjernene som Karsten Warholm og Jakob Ingebrigsten, og selvfølgelig har vi lokale utøvere som Mille EIde Nyhus og Tonje Fjellet Kristiansen, som gleder seg til NM på hjemmebane. Det er en egen artikkel om spydbyen Hamar, og et historisk tilbakeblikk på tidligere NM i friidrett i Hamar.

Her er forsiden til avisa. Den blir liggende på Hamar under NM-dagene for de som ønsker å ha et eksemplar.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.