Veidekkelekene med gode resultater

Postet av FIK Orion den 26. Jun 2015Årets veidekkeleker ble arrangert under fine forhold, og med nærmere 40 Orion-funskjonærer i ulike jobber! Sportslig ble det også et veldig bra stevne. Tonje Fjellet Kristiansen slo an tonen på fredag da hun fosset fra konkurrentene på 200 meter og løp inn til ny pers 24,62. Dette var en kraftig søknad om plass i OL-troppen til Georgia. Til samme mesterskap har Anders Søgnebotten Lang-Ree tenkt han skal slå følge, og valgte å starte i seniorklassen på 3000 meter for å få god drahjelp. Tiden 8,48,85 er under kravet, så da er det bare å vente å se om de andre konkurrentene slår tiden.

Petter Myhr slettet gammel kretsrekord
Den største drahjelpen til Anders sørget Petter Myhr for da han løp inn til 8,48,40 og slettet en gammel kretsrekord i gutter 15. Ergelig for Petter at han er et år for ung for deltakelse i EYOF.

Jonathan i sprint-form
Jonathan Quarcoo var nok en gang under kravet til U-20 EM da han vant seniorklassen på 100 meter med 10,60. Dette er pers og forbedring av egen kretsrekord. Dessverre blåste det litt for mye medvind på 200 da han ble nummer to på den distansen med 21,31.

Totalt ble det 4 gull, 5 sølv og 5 bronsemedaljer til Orion. Mange klarte dessuten krav til ulike mesterskapet. Se resultatene her.....


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.