TUSEN TAKK til alle dere som jobbet dugnad verdi 635000 kroner på NM 2019

Postet av FIK Orion den 21. Aug 2020

Et drøyt år etter NM-festen på Hamar, er endelig regnskapet avsluttet og godkjent. Til store glede for de to arrangørklubbene FIK Orion og Hamar IL lyder overskuddet på hele 1.270.902,29 kroner.

- Vi satte oss noen mål for NM, sier leder for arrangementet Torbjørn Almlid. ALLE ble innfridd til de grader. Vi skulle lage folkefest med boder, NM-kafe, premieutdeling og show. Vi skulle gjennomføre et teknisk arrangementet til mer enn godkjent. Vi skulle ha de store verdensstjernene på startstreken. Vi skulle ha 10.000 tilskuere i løpet av helgen. Vi skulle ha et overskudd på 1 million kroner til fordeling på de to klubbene.

- I dag kan vi sjekke ut alle punktene, takket være en svært dyktig hovedkomite, og 280 frivillige, sier Almlid. Når vi også hadde værgudene med oss, NRK sendte direkte alle tre dagene, og stjernene med team Ingebrigtsen og Warholm ga alle autografjegerne et minne for livet.

Budsjettet hadde en optimistisk inntektsside på 2,5 millioner og resultatet viser nesten 3,8. De største postene er sponsor- og billettinntekter. På utgiftssiden er det anleggskostnader til blant annet provisoriske tribuner og brakker som er størst med 860.000.

Overskuddet skal brukes til utvikling og rekruttarbeid i klubbene. 

Bildet av NM sin hovedkomite fra venstre Kjetil Kjærnes, Marianne Myklebust, Trond Fjæstad, Heidi Kristiansen, Kristian Skjeseth, Torbjørn Almlid og Frederik Garshol.


Foto Arve H. Blystad, Hamar Arbeiderblad


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.