Sesongåpning med gull

Postet av Heidi Fjellet Kristiansen den 26. Mai 2019

I helgen startet utendørssesongen på flere arenaer, og våre utøvere viser god form allerede nå. Jonathan Quarcoo var påmeldt til både stafett-NM og Romerikslekene,  men valgte å trekke seg etter at han fikk en skade  under Trond Moens games i Bergen tidligere i uken. Heldigvis var dette bare en krampe og ikke en strekk. Han viste god form i kaldt vær og dårlige sprintforhold. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Stafett-NM på Lillehammer

Orion hadde tre lag i aksjon på 4x100 meter på Stampesletta på stafett-NM, og jammen ble det ikke tre medaljer! Juniorgutta Anders Kvesetberget, Even Skogsrud, Christian Delphin og William Møystad Heiertz, sørget for en solid seier  i juniorklassen etter meget gode vekslinger. Juniorlaget i mix sørget for sølv etter et hundredelsdrama med Fredrikstad. Her løp Mia Evensen, Aleksander Haug, Maiken Andreassen og Anders Kvesetberget.

Herrenes seniorsølv, hadde fort blitt gull med Jonathan på laget, men sølv smakte godt i det gode selskapet for Øystein Klareng, Olav Havn, Christian Delphin og Anders Kvesetberget.

Tonje vant i sol og vind

Tonje Fjellet Kristiansen har slitt med en ryggskade i sesongoppkjøringen, og var litt usikker på formen. Derfor var det nok en lettelse og vinne suverent, og se tiden 12,17 på 100 meter på Stampesletta på lørdag. Hun har aldri hatt en raskere sesongåpning, og var bare ett tiendel fra pers. Søndag deltok hun på Romerikslekene på 200 meter. Det ble det nok en seier i et sterkt felt med blant annet Linn Oppegård og  Astrid Mangen Ingebrigtsen. Tiden ble bare 25,07 men vinden var nærmest som en vegg på oppløpssiden.  Tonje er tatt ut til å løpe stafett for Norge under Clean air games på Lambertseter 4. juni.

Even slo pappas pers!

Under ungdomscupen på Hamar tidligere i mai, løp Even en innlagt 5000 meter for å prøve å klare kravet til Universiaden i Napoli i juli. Etter et sololøp i dårlig vær klarte han dette, men forbundet var ikke helt sikre på om det kunne godkjennes. MEN etter helgens 1500 meter i Belgia på 3,47,20 og under kravet, håper og tror vi på internasjonal deltakelse for den tålmodige distanseløperen. Dermed klarte han også ett av sine mål, nemlig å ta persen til sin far Edvard Dahl på 1500 meter.  Foto : Arne Dag Myking, KONDIS.NO

Sigurd viser god form

Tidligere Orion-løper Sigurd Ruud Skjeseth deltok i Belgia, og det gikk unna. Med tiden 13.47,20 satte han personlig rekord, og viser god form før NM på hjemmebane i august. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.