Vi tilbyr dommerkurs - bli med!

Postet av Heidi Fjellet Kristiansen den 11. Sep 2018

FIK Orion og Hamar IL friidrett besto generalprøven til NM med glans! Lerøylekene ble gjennomført på en veldig god måte, til tross for at værgudene prøvde å stikke noen kjepper i hjulene. I 2019 har vi ansvaret for Norgesmesterskapet for senior, og med slike resultater som friidretten viser om dagen, blir det full trøkk både fra utøvere, media og publikum.

Dommerkurs

NM i friidrett på Hamar er helgen fra 23.-25. august 2019 (fredag ettermiddag, samt lørdag og søndag. Fint om dere merker av datoen i kalenderen.

I forbindelse med NM ønsker vi å sette opp dommerkurs, slik at banefunksjonærene får anledning til å øke eller vedlikeholde sin kompetanse. Vi tenker å begynne allerede nå i høst med dette.

Dommeransvarlig i Hedmark friidrettskrets Knut Johansen har sagt seg villig til å gjennomføre ett dommerkurs nå i september for dem som ikke allerede har dommerkurs. Dette går over 3 kvelder á 3 timer. Oppstart onsdag den 19/9 kl 18:00 i Hamar idrettspark. De to siste kveldene blir bestemt første kvelden.

Kan du tenke deg å være med på dette? I så fall er det fint om du sender en epost til fikorion@online.no  snarest mulig, og senest 17.09.

For dere som har dommerkurs, blir det en oppfriskningskveld blir gjennomført før NM. Dette gjelder alle som ikke har hatt kurset sitt eller en slik oppfriskningskveld de siste 4 år. Gi beskjed til fikorion@online.no om du ønsker dette.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.