Tonje klar for finale på 200 meter i Georgia

Postet av FIK Orion den 30. Jul 2015

På 200 meter kvalifiseringen onsdag klarte Tonje Fjellet Kristiansen en andreplass i heatet som ga automatisk finaleplass. En sterk prestasjon i europeisk ungdoms-OL. I motvind 2,6 ble tiden 25,29. Finalen går fredag 14.25 norsk tid. Hvis arrangøren produserer friidrett vil det sendes på ett av livekameraene til arrangøren som nås fra denne siden....

Sterk årgang
De norske 99-jentene har så langt gjort sine saker veldig bra, og samtlige som har vært i aksjon har kvalifisert seg til finaler. Fredag klokken 16.30 (norsk tid) skal fire av jentene forsøke å kvalifisere seg til finale på 4x100 meter stafett. Laget er: Live Haugstad Hilton, Ida Eikeng, Tonje Fjellet Kristiansen og Ingvild Meinseth.


Bildet: Sju av ni norske friidrettsjenter. Fra v. Live Haugstad Hilton, Ingvild Meinseth, Thea Bremseth, Tonje Fjellet Kristiansen, Karoline Dalland, Ida Eikeng og Malin Edland.

Anders ikke helt fornøyd
I stekende hete løp Anders en fin 3000 meter, men som vanlig i store mesterskap var det litt lureløp og rykk og napp. Anders var aktiv i feltet og hang godt med, men da sluttspurten startet 500 meter før mål var han sjanseløs. Han skal likevel være meget godt fornøyd med 9,14,98 og 8.plass i ungdoms-OL.
Olympiatoppen har tatt ut 62 utøvere fra fem forskjellige idretter som representer Norge i European Youth Olympic Festival (EYOF). Olympiatoppen ser på deltagelse i EYOF som en del av en langsiktig utviklings- og læringsprosess for unge utøvere, trenere og ledere. Utøvere fra alle europeiske land og ni forskjellige idretter bor i en stor deltakerlandsby.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.