Mette Karin har fått europeisk trenerpris

Postet av FIK Orion den 10. Des 2022

GRATULERER Mette Karin Ninive med europeisk pris for sin trenergjerning! Visepresident i Norges friidrettsforbund Runar Bålsrud delte ut prisen i Stangehallen tidligere i dag.

European Athletics Coaching Awards er en pris for excellence in coaching. Treneren til europamester for seniorer blir automatisk nominert til prisen, mens de ulike særforbundene kan nominere trenere som anerkjennelse for særlige prestasjoner.

Mette Karin har vært en svært viktig bidragsyter til Friidrettsklubben Orion i mange år. Hun har vært en «motor» i klubbens aktivitet i hele sin aktive trenerkarriere. Mette Karin har alltid sørget for at klubbens utøvere fra Elverum har fått muligheten til å trene både på vinter og sommerstid ved klubbens anlegg i Elverum, Stangehallen og Romedal., ved å organisere treninger, miljøaktiviteter og transport mange ganger i uka.

Hun har et svært stort «hjerte» for sine utøvere. Hun ser alle utøvere og bidrar til at de føler seg hjemme. Samtidig som hun ser alle, er hun en 

vært dyktig trener, hun evner å se hvilket talent en utøver har og utvikler de på en fremragende måte. Mette Karin har gjennom mange år fått fram utøvere opp på et svært høyt internasjonalt nivå. I denne sammenheng kan nevnes Jonathan Quarcoo som har vunnet NM gull flere ganger og deltatt i EM og VM.

Mette Karin har i tillegg til trenerrollen i Friidrettsklubben Orion også vært en sterk trenerressurs i Hedmark gjennom rollen som trener og leder på utallige samlinger i kretsens regi.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.