NM på hjemmebane i verdensklasse

Postet av Heidi Fjellet Kristiansen den 5. Aug 2019

Takk til alle frivillige som gjorde at NM på Hamar ble betegnet som et arrangement i verdensklasse av friidrettspresident Ketil Tømmernes. Disse unge utøverne som svettet seg gjennom varme dager med å bære utøvernes tøy, opplevde stjernene på nært hold, og fikk skjorta full av autografer.

Fire Orion-medaljer

Sportslig ble det også en fin helg. Det ble helt magisk på stadion da Håkon Løvenskiold Kveseth kastet 71,35 og vant spydkonkurransen. Med Egil Danielsen i tankene og sørgebånd på armen, ble det en spesiell dag for Håkon. 

For Tonje Fjellet Kristiansen ble NM-helga i overkant av hva hun hadde forventet. På 100 meter var alle de beste til stede, og det var en jublende glad Orion-jente som tangerte persen på 11,75, og vant bronsen etter Ezinne Okparaebo og Helene Rønningen. Hun gjentok samme plassering på 200 meter, og som ikke det var nok vant hun talentstipend fra Sparebank 1 Østlandet på 7.500 kroner. Og sist men ikke minst ble hun tatt ut for å representere Norge i E-cup for lag kommende helg. Her skal løpe 4x100 meter stafett.

Foto: Frederik Garshol

Jonathan Quarcoo fikk også bronse på 100 meter, men hadde nok håpet på å forsvare gullet på både 100 og 200. Etter en skadeforfulgt sesong, og kranglete lårmuskulatur valgte han å trekke seg fra 200 meter. Han har også valgt å si fra seg plassen på E-cuplaget.

Foto: Frederik Garshol


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.