Norges beste speakerteam kommer til NM

Postet av Heidi Fjellet Kristiansen den 1. Jun 2019

Vi er så heldige å ha Rune Stenersen på vårt NM-lag. Som daglig leder av Bislett-alliansen har han nå travle dager med forberedelser til Bislett Games

Bildet er fra åpningen av nymerket Bislett stadion med byrådsleder Raymond Johansen og Karsten Warholm. Foto: Eirik Førde

Rune har god erfaring med store stevner, og vil i NM ha hovedansvar for regi i tillegg til å være speaker. Han skal sette sammen tidsskjemaet for selve stevnet, og sørge for at presentasjoner og premieutdelinger får sin nødvendige plass. Det som blir presentert på storskjermen skal han også sørge for at kommer i en god regi med det som skjer på banen. 

Med seg på laget har han ingen ringere enn Jo Nesse. Norges friidrettsleksikon! Det er derfor ingen fare for at publikum får riktig og god informasjon over høyttaleranlegget til enhver tid. 

Jo Nesse er sjelden vond å be om å ta turen til mikrofonen,  når det er et fri idrettsarrangement på Hedmarken. Her et bilde fra Norwegian Grand Prix i 2017, der han intervjuer vår egen Jonathan Quarcoo.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.