Velkommen til Stamesletta og Veidekkelekene

Postet av Heidi Fjellet Kristiansen den 19. Jun 2019

På vegne av FIK Orion, Lillehammer Idrettsforening og Moelven Idrettslag i samarbeid med Veidekke Entreprenør AS ønsker jeg alle både deltakere, ledere, presse, publikum og våre trofaste funksjonærer hjertelig velkommen til de 42. VEIDEKKEleker. Stevnet er meget viktig for alle de tre klubbene og vi er svært takknemlige over at dere aktive fra fjern og nær slutter opp om stevnet på denne måten. Siden starten i 1978 har det deltatt ca. 46.000 friidrettsutøvere og hvis vi sier at disse har deltatt i vel to øvelser har vi hatt over 100.000 starter i løpet av disse årene.

Det er 12. året på rad at VEIDEKKE Entreprenør  er med som hovedsponsor for stevnet og det er vi svært takknemlige for. Dette er av stor betydning for oss og vi retter en stor takk til bedriften for denne store støtten vi får.

Vi har pr. i dag ca 1000 deltakere og det pleier å øke på til ca 1100 før stevnet er ferdig. Tidsskjemaet som er satt opp er etter ca.  2500 starter. Derfor vil det bety at det blir et svært så stramt tidsskjema. Møt i god tid og vær klar når du får start-signalet. 

Intersport Lillehammer er fortsatt med som en av våre samarbeidspartnere og skal selvsagt ha butikk i Kristins Hall. Vi takker også  USBL, Kiwi, Birkebeineren Hotell & Apartments, Hamar Media, Sparebak1 Gudsbrandsdal, Eidsiva, Strandtorget, Cirkel K Menkerud, Ikomm, GKrør, Gausdal Bruvoll, Fjellpulken og Lillehammer kommune for hjelp og støtte og som betydelige bidragsytere til dette eller andre arrangement .

Vel møtt alle sammen til fire fine friidrettsdager på Stampesletta.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline